Voor al uw print en drukwerk van flyers, folders en boeken drukken tot logo ontwerp en sign en display

Een agenda: wie gebruikt er geen? Handig voor het noteren van afspraken, to-do's en dingen die je niet moet vergeten. Maar voor velen is het ook een handige opbergplaats van foto's, concertkaartjes en uitspraken. Kortom: herinneringen! Wilt u met uw bedrijf ook herinnerd worden door klanten? Dan is een gedrukte agenda wellicht een hele mooie oplossing! Daarin kunt u uw eigen evenementen al voor drukken, foto's plaatsen en tekst over uw producten en/of diensten toevoegen. Ideaal als relatiecadeau!

Agenda's laten ontwerpen en drukken

Bij Drukkerij Koopmans kunt u terecht voor het drukken van agenda's. Dat kan in allerlei soorten en maten. Van zak-formaat tot bureau-agenda, gepersonaliseerd of met logo. Alles is mogelijk! En uiteraard leveren wij ook agenda's tegen onze scherpe tarieven en bent u verzekerd van een persoonlijke benadering. Wij leveren drukwerk aan de timmerman op de hoek, maar ook aan grote concerns zoals casino's, retailers, evenementenbureaus en groothandels. Geen opdracht is ons te gek.

Wilt u meer weten over onze agenda's? Bel dan gerust 020 - 497 30 70 of laat een bericht achter.

Drukkerij Koopmans levert allerlei soorten gedrukte agenda's en is centraal gelegen nabij Amsterdam, Haarlem en Schiphol. Wilt u dus praktische maar ook representatieve agenda's én graag ook persoonlijk contact, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al vele bedrijven uit Amsterdam, Haarlem en de rest van Noord- en Zuid- Holland maken gebruik van onze diensten!

  • Jarenlange grafische ervaring (sinds 1965!)
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Van kleine tot grote oplages
  • Alles in eigen huis
  • Verzorging van begin- tot eindproduct

Like onze creativiteit

Enkele van de vele mogelijkheden


Bekijk ook de website van
Sign & Display
Drukkerij Koopmans

Locatie

Openingstijden & info