Voor al uw print en drukwerk van flyers, folders en boeken drukken tot logo ontwerp en sign en display

Kladblokken zijn sterke dragers voor uw reclame. En het werkt vaak zonder dat u het doorheeft, want u ziet de boodschap of het bedrijfslogo iedere keer dat u er iets op schrijft. Bovendien worden kladblokken langdurig gebruikt. Drukkerij Koopmans drukt kladblokken in verschillende variaties en maten. U kunt kiezen uit verschillende papiersoorten, waaronder recyclingpapier. Ook de manier van binden en het aantal vellen kiest u zelf.

Het ontwerp van uw kladblokken is helemaal aan u. Wilt u alleen uw logo? Geen probleem. Liever ook een slogan op iedere pagina? Met of zonder lijntjes of ruitjes? Er zijn mogelijkheden te over. Kladblokken zijn niet alleen praktisch, maar ook een ideaal promotiemiddel. Een absolute musthave dus.

Wilt u naast kladblokken ook andere producten die u kunnen ondersteunen bij het promoten van uw bedrijf of dienst? Dan kunt u bij ons ook terecht voor onder andere: krasloten, magazines, agenda's, placemats, stickers, bierviltjes, kaarten en kranten.

Interesse in onze kladblokken of andere producten? Bel ons dan gerust op 020 - 497 30 70 voor meer informatie.

Drukkerij Koopmans levert mooi bedrukte kladblokken en is centraal gelegen nabij Amsterdam, Haarlem en Schiphol. Wilt u dus op een slimme manier onder de aandacht komen met kladblokken én graag ook persoonlijk contact, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al vele bedrijven uit Amsterdam, Haarlem en de rest van Noord- en Zuid- Holland maken gebruik van onze diensten!

  • Jarenlange grafische ervaring (sinds 1965!)
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Van kleine tot grote oplages
  • Alles in eigen huis
  • Verzorging van begin- tot eindproduct

Like onze creativiteit

Enkele van de vele mogelijkheden


Bekijk ook de website van
Sign & Display
Drukkerij Koopmans

Locatie

Openingstijden & info