Voor al uw print en drukwerk van flyers, folders en boeken drukken tot logo ontwerp en sign en display

De huisstijl is de visuele presentatie van uw bedrijf naar buiten toe. Daarbij gaat het om het logo, de kleuren, typografie, vormelementen, de stijl en het gebruik van foto- en beeldmateriaal. Deze elementen moeten consequent aanwezig zijn in alle uitingen van uw bedrijf. Denk daarbij aan briefpapier, visitekaartjes, folders, posters, etc.

Een professionele huisstijl biedt u de kans om een goed imago op te bouwen en direct de juiste doelgroepen aan te spreken. Bovendien kunt u in de huisstijl veel over uw bedrijf communiceren, zoals wat de kernwaarden zijn, wie de doelgroep is, waarmee u zich onderscheidt van concurrenten en hoe u zich in de markt wilt positioneren. Een goede huisstijl verdient zichzelf altijd terug!

Bij Drukkerij Koopmans kunt u terecht voor het drukken van alle elementen uit uw huisstijl. Indien gewenst nemen wij ook het design van uw huisstijl voor onze rekening. Onze DTP afdeling denkt graag met u mee over het ontwerp.

Geïnteresseerd? Bel 020 - 497 30 70 of vul het offerteformulier in.

Drukkerij Koopmans verzorgt professionele huisstijlen en is centraal gelegen nabij Amsterdam, Haarlem en Schiphol. Wilt u uzelf of uw bedrijf dus op een professionele manier met drukwerk presenteren én ook graag persoonlijk contact, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al vele bedrijven uit Amsterdam, Haarlem en de rest van Noord- en Zuid- Holland maken gebruik van onze diensten!

  • Jarenlange grafische ervaring (sinds 1965!)
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Van kleine tot grote oplages
  • Alles in eigen huis
  • Verzorging van begin- tot eindproduct

Like onze creativiteit

Enkele van de vele mogelijkheden


Bekijk ook de website van
Sign & Display
Drukkerij Koopmans

Locatie

Openingstijden & info