Drukkerij Koopmans combineert creativiteit, maximale leveringszekerheid, betrouwbaarheid met scherpe prijzen. Daarnaast verliezen we de duurzaamheid van onze producten niet uit het oog. Onze displays worden gemaakt van kartonsoorten die het FSC-kenmerk dragen. Daarnaast hebben we met de MK Easymatrix een groot formaat vlakstansmachine in huis, die allerlei POS-displays kan produceren.

Een display brengt uw product onder de aandacht

Displays maken we voor u speciaal op maat, in verschillende vormen en formaten. Van plafonddisplays tot vloerdisplays

Val op in de supermarkt

De consument in de super worden door een opvallende POS-display verbonden met uw product. De combinatie van traditionele marketing en shoppermarketing resulteert in inzichten waardoor opvallende, creatieve en innovatieve brand environments ontwikkeld kunnen worden. De merkbeleving verbetert door bijv. gebruik te maken van licht en beweging, zodoende raakt de consument meer betrokken bij uw product.

Een unieke display voor iedere bezoeker

Voor iedere branche en ieder product is een unieke display te produceren. Niet een standaarddisplay, maar één die precies voor u op maat wordt gemaakt, waarin al uw wensen en toepassingen tot uiting komen.

Verkoopbevorderende verpakkingen

Een verkoopbevorderende verpakking speelt een cruciale rol bij de marketing van producten. Naast de beschermende factor is de verpakking een voornaam onderdeel in de communicatie naar de consument. Drukkerij Koopmans maakt samen met u een optimale en visuele verpakking, in offset bedrukt en het ontwerp van die verpakking wordt altijd afgestemd op de boodschap die u uw product wil laten uitdragen.

Ons POS-pakket

Niet alleen displays verhogen de attentiewaarde van uw product, ook rolbanners, posters, showcards en schapaankleding dragen bij aan de aandachtsbeleving van de consument. Een compleet POS-pakket zet uw actie volledig in de spotlights.  Onder dit kopje vindt u allerlei mogelijk POS- onderwerpen. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze verkoopafdeling. Ze kunnen u zeker verder helpen.

  • Jarenlange grafische ervaring (sinds 1965!)
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Van kleine tot grote oplages
  • Alles in eigen huis
  • Verzorging van begin- tot eindproduct

Like onze creativiteit

Enkele van de vele mogelijkheden


Bekijk ook de website van
Sign & Display
Drukkerij Koopmans

Locatie

Openingstijden & info