Voor al uw print en drukwerk van flyers, folders en boeken drukken tot logo ontwerp en sign en display

De krant lezen kunt u overal doen, maar een krant drukken doet u bij Drukkerij Koopmans. Wij hebben jarenlange ervaring in het drukken van kranten in diverse soorten en maten. Altijd van de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Een krant is een ideaal middel voor als u eens iets nieuws wilt proberen om uw bedrijf te laten zien aan klanten en relaties.

Uw krant kan worden gedrukt op 45 grams courant papier. Dit is een standaard papiersoort waar diverse kranten op worden gedrukt. Bovendien is deze soort ook nog eens goed voor het milieu, want 100% gerecycled. Optioneel kunnen we de kranten ook voorzien van een extra vouw tot A4 formaat en nietjes. Wij drukken én ontwerpen iedere krant naar uw wens. In zwart-wit of full colour en in de door u gewenste aantallen. En we zorgen ervoor dat de krant door de brievenbus past.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het drukken van uw krant. Of neem contact op voor meer informatie.

Drukkerij Koopmans drukt kranten als geen ander en is centraal gelegen nabij Amsterdam, Haarlem en Schiphol. Wilt u dus topkwaliteit gedrukte kranten voor welk doel dan ook én graag ook persoonlijk contact, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al vele bedrijven uit Amsterdam, Haarlem en de rest van Noord- en Zuid- Holland maken gebruik van onze diensten!

  • Jarenlange grafische ervaring (sinds 1965!)
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Van kleine tot grote oplages
  • Alles in eigen huis
  • Verzorging van begin- tot eindproduct

Like onze creativiteit

Enkele van de vele mogelijkheden


Bekijk ook de website van
Sign & Display
Drukkerij Koopmans

Locatie

Openingstijden & info