Voor al uw print en drukwerk van flyers, folders en boeken drukken tot logo ontwerp en sign en display

Een periodiek is regelmatig terugkerend drukwerk. Dat betekent dat het een uitgave is die op regelmatige basis wordt gedrukt en verspreid en (veelal) volgens een vast stramien wordt opgemaakt en gedrukt. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwsbrief of magazine dat u aan uw klanten, personeel of andere geïnteresseerden verstuurt.

Er zijn vele mogelijkheden voor periodiek drukwerk. Wij kunnen vrijwel alles produceren en transporteren. Bovendien kunnen wij het hele proces voor u uit handen nemen: van de productie tot de adressering en de verzending. Uiteraard bewaken wij uw imago en uitstraling gedurende het hele productieproces. Zo heeft u er geen omkijken meer naar. Heeft u al periodieken lopen en wilt u deze overzetten naar Drukkerij Koopmans? Geen probleem, dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij ook lopende periodieken probleemloos overnemen.

Wilt u van gedachten wisselen over de mogelijkheden van het produceren van uw periodieken bij Drukkerij Koopmans? Bel ons dan gerust of laat een bericht achter. Direct een (vrijblijvende) offerte aanvragen kan uiteraard ook.

Drukkerij Koopmans drukt vele soorten periodieken en is centraal gelegen nabij Amsterdam, Haarlem en Schiphol. Wilt u dus terugkerend drukwerk van hoge kwaliteit én graag ook persoonlijk contact, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al vele bedrijven uit Amsterdam, Haarlem en de rest van Noord- en Zuid- Holland maken gebruik van onze diensten!

  • Jarenlange grafische ervaring (sinds 1965!)
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Van kleine tot grote oplages
  • Alles in eigen huis
  • Verzorging van begin- tot eindproduct

Like onze creativiteit

Enkele van de vele mogelijkheden


Bekijk ook de website van
Sign & Display
Drukkerij Koopmans

Locatie

Openingstijden & info