Voor al uw print en drukwerk van flyers, folders en boeken drukken tot logo ontwerp en sign en display

Als u kiest voor muismatten als relatiegeschenk, profiteert u direct van alle voordelen. Welk ander persoonlijk geschenk is zo origineel en gaat zo lang mee als een muismat? En wat dacht u van de promotionele waarde? Een muismat blijft gemakkelijk jarenlang op een bureau liggen en komt dus steeds onder de aandacht. Ideaal om uw bedrijf, product of dienst gedurende lange tijd te promoten.

Bij Drukkerij Koopmans kunt u terecht voor het drukken van persoonlijke muismatten in diverse kleuren, vormen, soorten en maten. U kunt er tekst op laten drukken, maar ook bijvoorbeeld uw logo of een mooie aanbieding. Wilt u naast een muismat ook nog andere promotionele producten laten bedrukken? Ook dat is mogelijk bij Drukkerij Koopmans. Wat dacht u van krasloten, magazines, agenda's, placemats, stickers, bierviltjes, kaarten, kladblokken of kranten? Geen opdracht is ons te gek. Wij leveren aan de timmerman op de hoek, maar ook aan grote concerns en internationals.

Vraag direct een offerte aan voor muismatten of bel 020 - 497 30 70.

Drukkerij Koopmans bedrukt muismatten in vele soorten en maten en is centraal gelegen nabij Amsterdam, Haarlem en Schiphol. Wilt u dus langdurige en fraaie promotie met onze muismatten én graag ook persoonlijk contact, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al vele bedrijven uit Amsterdam, Haarlem en de rest van Noord- en Zuid- Holland maken gebruik van onze diensten!

  • Jarenlange grafische ervaring (sinds 1965!)
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Van kleine tot grote oplages
  • Alles in eigen huis
  • Verzorging van begin- tot eindproduct

Like onze creativiteit

Enkele van de vele mogelijkheden


Bekijk ook de website van
Sign & Display
Drukkerij Koopmans

Locatie

Openingstijden & info