Voor al uw print en drukwerk van flyers, folders en boeken drukken tot logo ontwerp en sign en display

Iedereen kent ze wel: krasloten. Meestal te koop bij de kiosk of tabakzaak en u kunt er meestal geld mee winnen. Maar wist u dat krasloten ook uitstekend zijn te gebruiken voor promotionele doeleinden? Krasloten zijn een zeer originele manier om uw boodschap of product onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Drukkerij Koopmans is dé leverancier voor al uw krasloten met jarenlange ervaring.

Soorten krasloten

Een kraskaart actie kan bestaan uit één of juist een aantal verschillende versies krasloten. Soms worden de prijzen afgebeeld in het drukwerk en daarna met een kraslaag voorzien. Maar vaker echter is iedere kraskaart uniek. Met onze moderne technieken kunnen wij een unieke code, tekst of symbool printen en een kraslaag aanbrengen. Wij leveren krasloten tegen scherpe tarieven in verschillende formaten, drukkleuren en met diverse soorten kraslak of folie.

Krasloten laten maken

Wilt u van gedachten wisselen over de mogelijkheden van kraskaarten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Drukkerij Koopmans mooie gedrukte krasloten met uw eigen logo en is centraal gelegen nabij Amsterdam, Haarlem en Schiphol. Wilt u dus topkwaliteit krasloten én graag ook persoonlijk contact, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al vele bedrijven uit Amsterdam, Haarlem en de rest van Noord- en Zuid- Holland maken gebruik van onze diensten!

  • Jarenlange grafische ervaring (sinds 1965!)
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Van kleine tot grote oplages
  • Alles in eigen huis
  • Verzorging van begin- tot eindproduct

Like onze creativiteit

Enkele van de vele mogelijkheden


Bekijk ook de website van
Sign & Display
Drukkerij Koopmans

Locatie

Openingstijden & info