Voor al uw print en drukwerk van flyers, folders en boeken drukken tot logo ontwerp en sign en display

Met een mooi en exclusief design en sterke constructie is een folderbakje een ideaal middel om in iedere omgeving flyers en folders te presenteren. Door het unieke design van de folderbak wordt een groot gedeelte van de folder weergegeven, wat zorgt voor een optimale indruk en presentatie. Bij Drukkerij Koopmans kunt u terecht voor het produceren van folderbakjes in uw eigen huisstijl. Ze zijn verkrijgbaar in alle gangbare maten en perfect te gebruiken voor het stijlvol etaleren van bijvoorbeeld folders, flyers, bladen en kranten.

Naast folderbakjes ontwikkelen en produceren wij tal van onze promotionele producten. Voor kleine en grote ondernemingen en in kleine en grote oplages. Geen opdracht is ons te gek. Doordat wij een drukkerij, een eigen DTP studio, kopieerservice, afwerking en transport onder één dak hebben kunnen wij scherp en snel leveren. Uiteraard werken we met de meest geavanceerde en moderne machines, zodat u gegarandeerd de beste kwaliteit drukwerk krijgt.

Voor meer informatie over onze folderbakjes of ander drukwerk neem u contact met ons op via 020 - 497 30 70 of kunt u een bericht achterlaten.

Drukkerij Koopmans bedrukt folderbakjes voor die prachtige folders die we ook maken en is centraal gelegen nabij Amsterdam, Haarlem en Schiphol. Wilt u dus mooie folderbakjes én graag ook persoonlijk contact, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al vele bedrijven uit Amsterdam, Haarlem en de rest van Noord- en Zuid- Holland maken gebruik van onze diensten!

  • Jarenlange grafische ervaring (sinds 1965!)
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Van kleine tot grote oplages
  • Alles in eigen huis
  • Verzorging van begin- tot eindproduct

Like onze creativiteit

Enkele van de vele mogelijkheden


Bekijk ook de website van
Sign & Display
Drukkerij Koopmans

Locatie

Openingstijden & info