Voor al uw print en drukwerk van flyers, folders en boeken drukken tot logo ontwerp en sign en display

Wanneer u te maken krijgt met het overlijden van een dierbare moet u een heleboel zaken regelen. In deze moeilijke tijden kunnen wij u helpen met het uitzoeken en regelen van de juiste rouwkaart. U kunt zelf het ontwerp aanleveren of de teksten, waardoor de kaart persoonlijk wordt. Een uitvaartonderming heeft vaak tekstvoorbeelden die u kunt aanpassen naar uw eigen wensen. Op het internet zijn ook diverse voorbeelden te vinden. Uiteraard kunnen wij ook met u mee denken.

Wij verzorgen het complete proces: van ontwerp tot productie en levering. Er zijn diverse mogelijkheden voor rouwkaarten. Zo kunt u kiezen uit verschillende papiersoorten en kan de rouwkaart indien gewenst persoonlijk gemaakt worden met bijvoorbeeld een foto of afbeelding. Indien gewenst kunnen wij de rouwkaart nog dezelfde dag drukken. Zo kunt u zich bezighouden met andere zaken, terwijl wij uw rouwkaarten verzorgen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij rouwkaarten? Neem dan gerust contact met ons op via 020 - 497 30 70.

Drukkerij Koopmans levert fraaie en zeer diverse rouwkaarten en is centraal gelegen nabij Amsterdam, Haarlem en Schiphol. Wilt u dus rouwkaarten van hoge kwaliteit én ook graag persoonlijk contact, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al vele bedrijven uit Amsterdam, Haarlem en de rest van Noord- en Zuid- Holland maken gebruik van onze diensten!

  • Jarenlange grafische ervaring (sinds 1965!)
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Van kleine tot grote oplages
  • Alles in eigen huis
  • Verzorging van begin- tot eindproduct

Like onze creativiteit

Enkele van de vele mogelijkheden


Bekijk ook de website van
Sign & Display
Drukkerij Koopmans

Locatie

Openingstijden & info