Presentatiesystemen zijn ideaal voor het presenteren van uw grootformaat kleurenprints. Presentatiesystemen worden onder andere ingezet op beurzen, symposia, demonstraties en evenementen en geven uw bedrijf een professionele uitstraling. Drukkerij Koopmans kan zowel de presentatiesystemen als de grootformaat prints leveren. Denk hierbij aan affiches, posters, banners, balies en stoepborden (zie ook onze SIGN- en DISPLAY-afdeling).

Wij kunnen uw boodschap printen in diverse maten en op diverse soorten materiaal. Behalve op verschillende papiersoorten printen wij ook op folie, pvc en vinyl.  Onze presentatiesystemen zijn eenvoudig in gebruik en bieden een optimale presentatie van uw bedrijf, product of dienst. Zo krijgt uw bedrijf de aandacht die het verdient!

Naast presentatiesystemen kunt u bij ons ook terecht voor ander drukwerk, zowel zakelijk als promotioneel. U kunt hierbij denken aan flyers, posters, stickers, muismatten, agenda's, deurhangers, folders, folderbakjes, fotokaarten en kranten.

Voor meer informatie over onze presentatiesystemen of andere producten kunt u op werkdagen bellen naar 020 - 497 30 70.

Drukkerij Koopmans levert fraai afgewerkte presentatiesystemen en is centraal gelegen nabij Amsterdam, Haarlem en Schiphol. Wilt u dus topkwaliteit presentatiesystemen én ook graag persoonlijk contact, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al vele bedrijven uit Amsterdam, Haarlem en de rest van Noord- en Zuid- Holland maken gebruik van onze diensten!

  • Jarenlange grafische ervaring (sinds 1965!)
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Van kleine tot grote oplages
  • Alles in eigen huis
  • Verzorging van begin- tot eindproduct

Like onze creativiteit

Enkele van de vele mogelijkheden


Bekijk ook de website van
Sign & Display
Drukkerij Koopmans

Locatie

Openingstijden & info