Voor al uw print en drukwerk van flyers, folders en boeken drukken tot logo ontwerp en sign en display

Showcards zijn kartonnen displays die een product in de etalage, op de toonbank of bij kassa's extra in het zonnetje zetten. Een goede showcard is een echte eyecatcher met een informerende functie. Dit alles om extra aandacht te trekken, waardoor u uiteindelijk een hogere opbrengst krijgt.

Ervaring

Drukkerij Koopmans heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en produceren van showcards. Wij noemen de showcards ook wel een groot formaat advertentie. Met showcards kunt u uw product net even extra onder de aandacht brengen. Wij leveren showcards in diverse formaten, zoals A4, A3 en A5. Bovendien leveren wij al vanaf 25 exemplaren. De prints worden geplakt op 2 mm wit grijsbord en zijn altijd voorzien van een standaard. De opstartkosten bedragen €91,-.

Naast showcards zijn wij ook leverancier van zakelijk en promotioneel drukwerk en andere sign and display mogelijkheden, zoals rollbanners, LED lichtborden, displays, stickers, borden en magneetplaten. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken.

Bel direct naar 020 - 497 30 70 voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

  • Jarenlange grafische ervaring (sinds 1965!)
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Van kleine tot grote oplages
  • Alles in eigen huis
  • Verzorging van begin- tot eindproduct

Like onze creativiteit

Enkele van de vele mogelijkheden


Bekijk ook de website van
Sign & Display
Drukkerij Koopmans

Locatie

Openingstijden & info