Drukkerij koopmans

Drukkerij Koopmans verzorgt al sinds 1965 al uw zakelijke en promotionele drukwerk. Terwijl zakelijk materiaal een professionele uitstraling dient te hebben, kan het bij promotioneel drukwerk vaak niet gek genoeg. Felle kleuren en grote letters trekken snel de aandacht van voorbijgangers. Dankzij onze innovatieve printers en drukpersen lukt het ons altijd weer om kwaliteit te leveren. Daarnaast hechten we veel waarde aan duurzaamheid, waardoor we in 2017 het keurmerk voor verantwoord bosbeheer hebben ontvangen. Dit betekent dat we volgens de strengste milieueisen werken en onder meer op papier met het FSC® label drukken. Zo heeft Drukkerij Koopmans niet alleen oog voor u, maar ook voor het milieu.

DRUKKERIJ MET INNOVATIEVE DRUKPERSEN

Drukkerij Koopmans heeft meer dan 50 jaar ervaring in zowel druk- als printwerk. Daarbij is de drukkerij  zeker met de tijd meegegaan. Diverse machines maken het druk- en printproces een stuk gebruiksvriendelijker en makkelijker. De Onset X2 is een digitale printer die 600 m2 per uur kan printen. Daarbij gaat de snelheid niet ten koste van de resolutie. De printer levert haarscherpe afbeeldingen en letters op die uw printwerk echt tot leven brengen. De flexibele inkt maakt het bovendien mogelijk om uw materiaal in verschillende vormen te buigen. Hierdoor breekt de inkt niet. De Heidelberg Speedmaster biedt mogelijkheden voor al uw drukwerk. Deze drukpers is uiterst geavanceerd en drukt wel 16.500 vellen per uur. Daarbij maakt het niet uit om wat voor materiaal het gaat: zowel lichte vellen papier als stijf karton kunnen door de drukpers worden bedrukt. Als drukkerij maken we van de vele voordelen gebruik om zulk hoogwaardig mogelijk drukwerk te verzorgen.

DUURZAAM DRUKWERK VOOR LAGE PRIJZEN

Drukkerij Koopmans houdt bij het productieproces rekening met het milieu. Zo gebruiken we biologisch afbreekbare inkt. Deze natuurlijke inkt heeft een lange levensduur en blijft lang kleurvast. Onze drukkerij heeft kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. We zijn werkzaam in onder andere de volgende plaatsen: