Voor al uw print en drukwerk van flyers, folders en boeken drukken tot logo ontwerp en sign en display

Vele bedrijven weten Drukkerij Koopmans al jarenlang te vinden voor professioneel drukwerk. Wij drukken diverse soorten producten voor de timmerman op de hoek, maar ook voor grote concerns als farmaceutische bedrijven, casino's, evenementenbureaus, groothandels en supermarktconcern. We werken met de meest moderne machines, waardoor wij in staat zijn, zowel lage als hoge oplages te produceren. Van 1 kopie tot 1 miljoen afdrukken: alles is mogelijk. U kunt bij ons terecht voor allerlei promotioneel drukwerk, maar ook voor briefpapier, visitekaartjes en presentatiemappen.

Een presentatiemap is een prima oplossing om losse papieren of documenten georganiseerd en beschermd bij elkaar te houden. Bovendien straalt een presentatiemap professionaliteit uit. Ze zijn zeer geschikt voor zakelijke presentaties aan klanten en voor het aanbieden van bijvoorbeeld offertes. Wij drukken presentatiemappen in uiteenlopende soorten en diverse maten. Voor het drukken van de mappen kunt u een kant-en-klaar ontwerp aanleveren, maar u kunt de map ook door ons laten opmaken aan de hand van uw briefing.

Vraag direct een offerte aan voor het drukken van presentatiemappen of bekijk ons andere zakelijke drukwerk.

Drukkerij Koopmans drukt presentatiemappen in vele soorten en maten maar altijd van schitterende kwaliteit en is centraal gelegen nabij Amsterdam, Haarlem en Schiphol. Wilt u dus mooie presentatiemappen én ook graag  persoonlijk contact, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al vele bedrijven uit Amsterdam, Haarlem en de rest van Noord- en Zuid- Holland maken gebruik van onze diensten!

  • Jarenlange grafische ervaring (sinds 1965!)
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Van kleine tot grote oplages
  • Alles in eigen huis
  • Verzorging van begin- tot eindproduct

Like onze creativiteit

Enkele van de vele mogelijkheden


Bekijk ook de website van
Sign & Display
Drukkerij Koopmans

Locatie

Openingstijden & info