Voor al uw print en drukwerk van flyers, folders en boeken drukken tot logo ontwerp en sign en display

Folders maken is voor veel bedrijven een dagelijkse bezigheid. Folders zijn namelijk ideaal om uw boodschap onder de aandacht te brengen van uw klanten en/of relaties. Maar waar moet u allemaal aan denken bij het maken en drukken van een folder? U begint waarschijnlijk met de tekst: houd deze kort en bondig, maak gebruik van tussenkopjes en houd er rekening mee dat u ook nog mooie foto's in de folder wilt plaatsen. En vergeet uiteraard uw adresgegevens en andere belangrijke informatie niet.

Na het verzamelen en schrijven van de teksten komt het ontwerp. U kunt dit laten doen door uw eigen ontwerpstudio of het uit handen geven. Wij kunnen u ook helpen bij het ontwerp. Dat doen we graag in onze DTP-studio. En wanneer ook het ontwerp klaar is, is het tijd voor het drukken. Wij denken graag met u mee over het juiste papier en formaat, zodat ook dit klopt bij uw wensen en de uitstraling van uw bedrijf.

Vraag direct een offerte aan voor het drukken van uw folders of bekijk onze andere producten.

Drukkerij Koopmans verzorgt professioneel gedrukte folders voor allerlei doeleinden en is centraal gelegen nabij Amsterdam, Haarlem en Schiphol. Wilt u dus topkwaliteit folders die de juiste boodschap overbrengen én graag ook persoonlijk contact, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al vele bedrijven uit Amsterdam, Haarlem en de rest van Noord- en Zuid- Holland maken gebruik van onze diensten!

  • Jarenlange grafische ervaring (sinds 1965!)
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Van kleine tot grote oplages
  • Alles in eigen huis
  • Verzorging van begin- tot eindproduct

Like onze creativiteit

Enkele van de vele mogelijkheden


Bekijk ook de website van
Sign & Display
Drukkerij Koopmans

Locatie

Openingstijden & info