Voor al uw print en drukwerk van flyers, folders en boeken drukken tot logo ontwerp en sign en display

Een visitekaartje is meer dan alleen een manier om contactgegevens uit te wisselen. Het is onderdeel van uw bedrijfspresentatie en uitstraling en is de eerste indruk die u achterlaat. Daarom biedt Drukkerij Koopmans uw visitekaartjes in allerlei verschillende materialen en stijlen aan, zoals: mat of glanzend, met of zonder uv-lak, gerecycled of glossy papier. 

Visitekaartjes online bestellen

Voor bedrijven die voor 25 medewerkers of meer visitekaartjes willen bestellen, heeft Drukkerij Koopmans een online opmaaksysteem. U kunt hiermee veel tijd en kosten besparen. Door in te loggen op onze webwinkel, kunt u zelf uw visitekaartjes opmaken, corrigeren en beheren. U hoeft niet eindeloos proeven na te kijken en correcties te maken en daarna door te geven aan een dtp' er. 

Geinteresseerd? Bel 020 497 30 70 of vul het offerteformulier in.

Drukkerij Koopmans drukt fraaie visitekaartjes en is centraal gelegen nabij Amsterdam, Haarlem en Schiphol. Wilt u dus topkwaliteit representatieve visitekaartjes én ook graag persoonlijk contact, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al vele bedrijven uit Amsterdam, Haarlem en de rest van Noord- en Zuid- Holland maken gebruik van onze diensten!

  • Jarenlange grafische ervaring (sinds 1965!)
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Van kleine tot grote oplages
  • Alles in eigen huis
  • Verzorging van begin- tot eindproduct

Like onze creativiteit

Enkele van de vele mogelijkheden


Bekijk ook de website van
Sign & Display
Drukkerij Koopmans

Locatie

Openingstijden & info