Voor al uw print en drukwerk van flyers, folders en boeken drukken tot logo ontwerp en sign en display

Folders en brochures spelen al jarenlang een belangrijke rol in zowel interne- als externe communicatie. U kunt hiermee bovendien vrij eenvoudig veel informatie overbrengen. Maar dan moeten uw klanten en relaties de brochures wel lezen... En wat maakt een brochure een goede brochure?

Aantrekkelijke brochure

Lezers bepalen in slechts een aantal seconden of zij een folder of brochure interessant vinden. Ze bekijken de voorkant en letten op de lay-out. Is de brochure aantrekkelijk genoeg? Pas dan zullen ze de inhoud gaan bekijken. Het is dan ook cruciaal dat uw brochures er aantrekkelijk uitzien en gedrukt zijn op het juiste papier en de juiste machines. Daarom komt u voor het drukken van uw brochures naar Drukkerij Koopmans.

Van kleine tot grote brochures

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen en drukken van talloze brochures. Van een kleine brochure voor de groenteboer om de hoek tot inhoudelijke brochures van grote (internationale) concerns. Wij draaien onze hand niet om voor het drukken van 250.000 brochures in 34 talen en helpen u ook graag met de voorbereidingen op onze DTP afdeling.

Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Drukkerij Koopmans drukt folders en brochures in de meest uiteenlopende varianten en is centraal gelegen nabij Amsterdam, Haarlem en Schiphol. Wilt u dus in hoge kwaliteit gedrukte folders en brochures én graag ook persoonlijk contact, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al vele bedrijven uit Amsterdam, Haarlem en de rest van Noord- en Zuid- Holland maken gebruik van onze diensten!

  • Jarenlange grafische ervaring (sinds 1965!)
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Van kleine tot grote oplages
  • Alles in eigen huis
  • Verzorging van begin- tot eindproduct

Like onze creativiteit

Enkele van de vele mogelijkheden


Bekijk ook de website van
Sign & Display
Drukkerij Koopmans

Locatie

Openingstijden & info