Stoepborden kunnen voor de meest uiteenlopende doeleinden worden ingezet. Zo wordt er door de horeca veel gebruik gemaakt van stoepborden, bijvoorbeeld om het menu van de dag weer te geven of een seizoensspecial. Maar ook detail- en groothandelaren maken graag gebruik van stoepborden. Bijvoorbeeld om nieuwe producten of acties onder de aandacht te brengen. Eigenlijk zijn stoepborden in de meest uiteenlopende situaties in te zetten als effectief communicatiemiddel.

Maar natuurlijk is het belangrijk dat ook stoepborden een professionele uitstraling hebben, wil het bijdragen aan het overbrengen van de boodschap. Als ondernemer wilt u uw (potentiële) klanten tenslotte kennis laten maken met uw kwaliteiten en mogelijkheden. Met een professioneel en kwalitatief hoogwaardig stoepbord kunt u een uitstekende eerste indruk maken. Stoepborden staan heel stabiel op een statief en zijn voorzien van twee sterke veren. De posters zijn bovendien heel eenvoudig te verwisselen. Wij leveren de stoepborden met transparante PVC-vellen ter bescherming van de poster. Posters zijn snel en heel eenvoudig te verwisselen.

Formaat Prijs
A1 (59,4 x 84 cm) € 150,00
Andere maten op aanvraag  

Drukkerij Koopmans bedrukt stoepborden en is centraal gelegen nabij Amsterdam, Haarlem en Schiphol. Wilt u dus mooie stoepborden van hoge kwaliteit én ook graag persoonlijk contact, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al vele bedrijven uit Amsterdam, Haarlem en de rest van Noord- en Zuid- Holland maken gebruik van onze diensten!

  • Jarenlange grafische ervaring (sinds 1965!)
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Van kleine tot grote oplages
  • Alles in eigen huis
  • Verzorging van begin- tot eindproduct

Like onze creativiteit

Enkele van de vele mogelijkheden


Bekijk ook de website van
Sign & Display
Drukkerij Koopmans

Locatie

Openingstijden & info