Voor al uw print en drukwerk van flyers, folders en boeken drukken tot logo ontwerp en sign en display

Bedrijven drukken kaarten om talloze redenen. Denk aan verhuiskaarten, uitnodigingskaarten, toegangskaarten, felicitaties, visitekaartjes, wenskaarten, ansichtkaarten, 'with compliments cards', et cetera. Gemaakt van stevig materiaal zijn kaarten ideaal voor verzending per post. En ze zijn er in vele soorten en maten! Het formaat zal afhankelijk zijn van uw doel en het ontwerp van de kaart. Wij kunnen kaarten drukken van klein (A6) tot groot (A3) formaat, maar leveren ook visitekaartjes (45 x 85 mm). Uiteraard kunt u kiezen tussen enkele kaarten (zonder vouw) of dubbele kaarten (met vouw).

Drukkerij Koopmans heeft jarenlange ervaring in het drukken van kaarten en andere producten, zowel zakelijk als promotioneel. Heeft u nog geen ontwerp voor uw kaart? Wij kunnen desgewenst het ontwerp ook uit handen nemen dankzij onze eigen DTP-studio. Bovendien kunnen wij uw kaarten ook voorzien van een persoonlijke boodschap, het juiste adres en kunnen we zorgen voor verspreiding. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Vraag direct een offerte aan voor kaarten of bekijk onze andere producten.

Drukkerij Koopmans bedrukt allerlei soorten kaarten voor vele doelen en is centraal gelegen nabij Amsterdam, Haarlem en Schiphol. Wilt u dus topkwaliteit bedrukte kaarten én graag ook persoonlijk contact, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al vele bedrijven uit Amsterdam, Haarlem en de rest van Noord- en Zuid- Holland maken gebruik van onze diensten!

  • Jarenlange grafische ervaring (sinds 1965!)
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Van kleine tot grote oplages
  • Alles in eigen huis
  • Verzorging van begin- tot eindproduct

Like onze creativiteit

Enkele van de vele mogelijkheden


Bekijk ook de website van
Sign & Display
Drukkerij Koopmans

Locatie

Openingstijden & info