2017-10-11

Als ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk het is om uw dienst of product regelmatig onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Vooral rond de feestdagen, wanneer u wellicht uw complete assortiment heeft aangepast, is het essentieel om op te vallen. Zorg ervoor dat klanten u kiezen in plaats van uw concurrent. Dit begint met mooie en in het oog springende folders en flyers. Wij kunnen de meest uiteenlopende folders en flyers voor u drukken waarmee u uw bedrijf in een korte tijd bij een grote groep ontvangers onder de aandacht kunt brengen.

Bijna 50% koopt een aanbieding uit de folders

Gemiddeld wordt aan het lezen van folders (papier en digitaal bij elkaar opgeteld) 17 minuten per week besteed. Bijna twee derde overweegt hierdoor een aankoop. Anderen kopen regelmatig een aanbieding uit de folders (48%). Dit blijkt uit de NOM Folder Monitor 2014, uitgevoerd door onderzoeksbureau GfK. Folders hebben dus een bewezen effect, maar waar moet u allemaal aan denken bij het maken en drukken van een folder? Waarschijnlijk begint u met de tekst, houd deze kort en bondig, voeg tussenkopjes in voor extra leesbaarheid en bedenk of u ook nog mooie foto’s in de folder wilt plaatsen. Vergeet ook vooral uw contactgegevens niet. Na het tekstuele gedeelte volgt het ontwerp. Dit kunt u zelf doen of uit handen geven. Wij helpen u graag in onze DTP studio om samen tot de perfecte folder voor de feestdagen te komen. Wij denken ook graag met u mee over het juiste papier en formaat, zodat het totaalplaatje klopt bij de uitstraling van uw bedrijf.

Wanneer elke seconde telt

Naast folders zijn ook flyers een veel gebruikt marketing instrument. Rond de feestdagen is het extra belangrijk om de aandacht te trekken en een flyer is een ideale manier om snel een actie of aankondiging over te brengen. Flyers zijn gemakkelijk te verspreiden en zijn daarom erg geschikt om veel mensen mee te bereiken. U kunt ervoor kiezen om de flyers uit te delen op plekken waar veel mensen komen, of de flyers neer te leggen in bijvoorbeeld winkelcentra, sportscholen of scholen. Het is belangrijk dat de uitstraling klopt bij uw bedrijf en dat de boodschap kort en bondig is. Wanneer mensen een flyer krijgen scannen ze namelijk in een paar seconden of de boodschap voor hen wel of niet interessant is. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen en produceren van diverse flyers voor de meest uiteenlopende klanten. U kunt uw folders en flyers voor de feestdagen en al uw andere folders en flyers dus met een gerust hart aan ons overlaten. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

  • Jarenlange grafische ervaring (sinds 1965!)
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Van kleine tot grote oplages
  • Alles in eigen huis
  • Verzorging van begin- tot eindproduct

Like onze creativiteit

Locatie

Openingstijden & info