Nieuwe innovatieve printer

Drukkerij Koopmans heeft geïnvesteerd in een nieuwe printer: de Onset X2. Deze printer kan 600 m2 per uur printen. De Onset X2 is een nieuwe digitale printer waarmee wij in hoge resolutie kunnen printen zonder dat er ingeleverd wordt op de snelheid.

Zien en gezien worden; dat is waar het om draait

Outdoor reclame biedt een adverteerder de kans om een grotere naamsbekendheid te creëren van een bedrijf en/of product. Dankzij onze scherpe tarieven kan dat al met relatief lage kosten. Outdoor reclame kent verschillende vormen, zoals auto belettering, posters, LED lichtborden en vlaggen. Welke vorm past bij u en uw bedrijf?

Wees er op tijd bij met uw Kerst en oud en nieuw drukwerk

De kerstkriebels beginnen bij veel mensen al te komen, dus wees er vroeg bij met uw Kerst en Oud en Nieuw drukwerk. Van kerstkaarten tot placemats en van folders tot outdoor drukwerk. Lees hier hoe wij u kunnen helpen om in de spotlights te staan.

Voorbereiding verbouwing begonnen…

Koopmans Sign & Display heeft een Inca Onset R 50 gekocht. Het maximale printformaat is 3.14 x 1.6 meter en verder is de printer ¾ geautomatiseerd. Koopmans zal de printer rond december 2015 in gebruik nemen.

Startende ondernemer? Wij helpen u professioneel op weg

Een goed begin in het halve werk! Daarom bieden wij startende ondernemers een voordelig starterspakket aan. Zo maakt u direct een goede indruk. Wilt u weten hoe dat in zijn werk gaat, lees dan snel verder.

  • Jarenlange grafische ervaring (sinds 1965!)
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Van kleine tot grote oplages
  • Alles in eigen huis
  • Verzorging van begin- tot eindproduct

Like onze creativiteit

Enkele van de vele mogelijkheden


Bekijk ook de website van
Sign & Display
Drukkerij Koopmans

Locatie

Openingstijden & info