2015-10-21

Buitenmedia zijn in feite de oudste media die er bestaan. In de tijd van de Grieken en de Romeinen gebruikten ambachtslieden namelijk al uithangborden om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Uithangborden maakten de ambachtslieden en handelaars herkenbaar en beter te vinden. Wat dat betreft is het doel van buitenmedia door de jaren heen hetzelfde gebleven. Wij verzorgen het drukwerk voor diverse outdoor reclame, waaronder auto belettering, led lichtborden, posters, vlaggen en meer.

U wilt uw doelgroep toch ook optimaal bereiken?

Outdoor drukwerk heeft veel voordelen, zoals een groot bereik en een hoge contactfrequentie. Outdoor reclame is niet weg te zappen en heeft een grote contactfrequentie, men kan er simpelweg niet omheen. Daarnaast biedt outdoor reclame de adverteerder de kans om grotere naamsbekendheid te creëren voor een bedrijf en/dienst en mede dankzij onze scherpe tarieven kan dat met relatief lage kosten. Dat klinkt goed toch? Met onze jarenlange ervaring zorgen wij voor outdoor reclame geheel naar wens zodat de doelgroep optimaal bereikt wordt.

Val op binnen één seconde

Auto belettering is een absolute musthave voor iedere bedrijfsauto, bedrijfsbus of vrachtwagen. Het is dé manier om goedkoop reclame te maken voor uw eigen bedrijf. Met auto belettering heeft u dagelijks de mogelijkheid om duizenden mensen te bereiken met uw boodschap. Wij hebben dankzij onze jarenlange expertise de nodige ervaring om te zorgen voor een passende, duidelijke boodschap en lay-out.

LED of toch papier?

Steeds meer bedrijven zetten ook elektronische informatiesystemen in om hun klant beter te informeren of de interne communicatie te verbeteren. Wij leveren fraaie LED lichtborden om uw product of dienst onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Een andere manier om uzelf in de spotlights te zetten is met outdoor posters. Wij drukken posters voor bushokjes, metropanelen, driehoeksborden en meer en wij garanderen een kleurechtheid van twee jaar. Dan kunt u weer even vooruit, dat doen wij graag voor u.

 

Bij veel bijzondere dagen en gelegenheden gaat letterlijk de vlag uit, de Nederlandse vlag wel te verstaan. Koningsdag, Prinsjesdag, Dodenherdenking etc. Een vlag is echter ook een sterk reclamemiddel. Op een vlag kunt u uw merknaam, logo, slogan of andere creatieve uiting kwijt. Wij bieden diverse varianten mastvlaggen, baniervlaggen en beachvlaggen. Welke vlag past bij u? Ontdek hier de verschillende vlaggen, of vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt uiteraard ook altijd contact opnemen als u meer informatie wilt.

  • Jarenlange grafische ervaring (sinds 1965!)
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Van kleine tot grote oplages
  • Alles in eigen huis
  • Verzorging van begin- tot eindproduct

Like onze creativiteit

Locatie

Openingstijden & info