Bierviltjes laten drukken door Drukkerij KoopmansBierviltjes laten bedrukken is niet alleen een optie voor bierbrouwerijen, maar ook voor uw eigen evenement, feest of promotiedoeleinden. Drukkerij Koopmans levert hoge kwaliteit drukwerk tegen scherpe prijzen. Iedere oplage is mogelijk en alles wordt gedrukt in eigen huis. Door de jarenlange grafische ervaring leveren wij drukwerk dat voldoet aan al uw wensen. Dit geldt ook voor het laten bedrukken van bierviltjes

Bierviltjes snel en gemakkelijk laten bedrukken

Laat uw bierviltjes zowel enkel- als dubbelzijdig bedrukken in full colour. De bierviltjes worden op 1,4 mm dik Europees karton bedrukt dat met zijn stevigheid speciaal bedoeld is voor bierviltjes. Ook worden de kaartjes aan beide zijden voorzien van een toplaag die het absorberen van vocht voorkomt, waardoor het viltje niet krom gaat trekken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een duidelijke prijsindicatie.

Bierviltjes laten bedrukken door Drukkerij Koopmans

Ronde of vierkante bedrukte bierviltjes

Het standaardformaat van een bierviltje met afgeronde hoeken is 94 x 94 mm. Deze afgeronde bierviltjes tref je het vaakst aan in de kroeg en bij feesten en partijen. Ook vierkante bierviltjes van 94 x 94 cm of 90 x 90 cm zijn mogelijk. Deze kaartjes hebben scherpe hoeken en zullen daardoor zeker opvallen tijdens uw evenement. Een rond bierviltje is standaard 95 mm in diameter en biedt qua design en opmaak veel opties. Wilt u echt op een unieke wijze bierviltjes laten bedrukken? Neem contact op voor onze specials.

GEPERSONALISEERDE BIERVILTJES KOPEN

Bij Drukkerij Koopmans is het mogelijk om bierviltjes zowel in een kleine als grote oplage te laten drukken. Wilt u 5000 bierviltjes bedrukken? Dat is voor ons geen probleem. Bierviltjes zijn ideaal voor allerlei soorten evenementen en doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • gepersonaliseerde bierviltjes voor bruiloft;

  • bierviltjes voor bierbrouwerij als promotiemateriaal;

  • bierviltjes met leeftijd voor verjaardag;

  • dubbelzijdige bierviltjes.

Deel onze bierviltjes gratis uit op een groot feest of evenement of ga voor een kleine, goedkope oplage voor een verjaardag. Gepersonaliseerde bierviltjes laten bedrukken is zowel qua design als qua uitvoering een taak voor Drukkerij Koopmans. Of u nu zakelijke of promotionele doeleinden voor ogen hebt, wij zijn u graag van dienst.