Bierviltjes laten drukken Drukkerij KoopmansBierviltjes laten bedrukken is niet alleen een optie voor bierbrouwerijen, maar ook voor uw eigen evenement, feest of promotiedoeleinden. Drukkerij Koopmans levert hoge kwaliteit drukwerk tegen scherpe prijzen. Iedere oplage is mogelijk en alles wordt gedrukt in eigen huis. Door de jarenlange grafische ervaring leveren wij drukwerk dat voldoet aan al uw wensen. Dit geldt ook voor het bedrukken van bierviltjes

Bierviltjes snel en gemakkelijk laten bedrukken

U kunt bierviltjes zowel enkel- of dubbelzijdig laten bedrukken in fullcolour. De bierviltjes worden op 1,4 mm dik Europees biervilten karton bedrukt. Ook worden ze aan beide zijden voorzien van een vocht absorberende toplaag zodat het viltje niet krom gaat trekken. Het standaardformaat van een bierviltje met afgeronde hoeken is 94 x 94 mm, vierkante bierviltjes zijn ook mogelijk. Een rond bierviltje is standaard 95mm in diameter.

Bierviltjes laten bedrukken door Drukkerij Koopmans

Bierviltjes bestellen

Drukkerij Koopmans heeft een professionele DTP studio. Hier wordt u geholpen door professionals bij het ontwerpen van uw drukwerk, huisstijlen of promotiemateriaal, zoals bierviltjes. Als u akkoord bent gegaan met het design kunnen we gaan beginnen met drukken. Doordat wij beschikken over geavanceerde machines kunt u bierviltjes laten bedrukken tegen scherpe scherpe tarieven en kunnen wij de bierviltjes snel bij u leveren. Voor meer informatie en advies kunt u contact met ons opnemen of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.