Point of sale materiaal door Drukkerij Koopmans

Met het point of sale materiaal van Drukkerij Koopmans trekt u uw potentiële klanten over de streep om tot aankoop over te gaan. Denk bijvoorbeeld aan stoepborden of vlaggen die de aandacht trekken van de nietsvermoedende voorbijganger. Pos materiaal wordt nog door te weinig kleine bedrijven en winkels effectief ingezet. Dit is zonde, aangezien pos materiaal hét verschil kan maken tussen kopen of doorlopen. Bij Drukkerij Koopmans weten wij precies hoe u kopers het best kunt overtuigen om uw winkel te bezoeken. Ons team van vakmensen staat garant voor een persoonlijke en professionele aanpak, zodat u altijd verzekerd bent van een uniek ontwerp. Met het juiste point of sale materiaal haalt u meer klanten over om bij uw winkel naar binnen te gaan.

Verschillende soorten POS-materiaal

Als bedrijf is het natuurlijk belangrijk om op te vallen. De eerste stap richting overtuigend point of sale materiaal is een goed ontwerp. Wij hebben een eigen DTP-studio tot onze beschikking waarmee wij u graag van dienst zijn. Zo creëren we point of sale materiaal dat opvallend, creatief en persoonlijk is. Voorbeelden van pos materiaal zijn:

  • pos winkel displays;

  • gevelreclame;

  • raamstickers;

  • vloerstickers in de supermarkt;

  • banners buiten de winkel.

Na het maken van het ontwerp is een aantrekkelijke uitwerking belangrijk. Voor ons drukwerk gebruiken wij de nieuwste Heidelberg vierkleuren drukpersen. Hiermee laten we alle kleuren er fel uitspringen, zodat uw boodschap niet te missen is. Voor kleinere oplages kunt u er ook voor kiezen uw promotiemateriaal te laten printen. Dit doet zeker niet af aan de kwaliteit en is bovendien veel voordeliger. Wij zorgen niet alleen voor het drukwerk, maar verzekeren u ook van een secure afwerking. Zo zetten we, zowel letterlijk als figuurlijk, de puntjes op de i. Als laatste zien we er altijd op toe dat het point of sale materiaal veilig en snel bij u wordt afgeleverd.

De beste point of sale materialen

Bent u ook overtuigd geraakt van het nut van point of sale materiaal? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Verras uw klanten met een in het oog springende stellage of met een interessante quote op een stoepbord. Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.