Point of sale materiaal

Met het point of sale materiaal van Drukkerij Koopmans trekt u uw potentiële klanten over de streep om tot aankoop over te gaan. Denk bijvoorbeeld aan stoepborden of vlaggen die de aandacht trekken van de nietsvermoedende voorbijganger. POS-materiaal wordt nog door te weinig kleine bedrijven en winkels effectief ingezet. Dit is zonde, aangezien POS-materiaal hét verschil kan maken tussen kopen of doorlopen. Bij Drukkerij Koopmans weten wij precies hoe u kopers het best kunt overtuigen om uw winkel te bezoeken. Ons team van vakmensen staat garant voor een persoonlijke en professionele aanpak, zodat u altijd verzekerd bent van een uniek ontwerp.

Verschillende soorten POS-materiaal

Als bedrijf is het natuurlijk belangrijk om op te vallen. De eerste stap richting overtuigend point of sale materiaal is een goed ontwerp. Wij hebben een eigen DTP-studio tot onze beschikking waarmee wij u graag van dienst zijn. Wij creëren promotiemateriaal dat opvallend, creatief en persoonlijk is. Daarom bieden we allerlei verschillende soorten artikelen aan:

  • shop-in-shop;

  • winkeldisplays;

  • raamstickers;

  • vloerstickers;

  • banners;

  • wobbelaars.

Na het maken van het ontwerp is een aantrekkelijke uitwerking belangrijk. Voor ons drukwerk gebruiken wij de nieuwste Heidelberg vierkleuren drukpersen. Hiermee laten we alle kleuren er fel uitspringen, zodat uw boodschap niet te missen is. Voor kleinere oplages kunt u er ook voor kiezen uw promotiemateriaal te laten printen. Dit doet zeker niet af aan de kwaliteit en is bovendien veel voordeliger. Wij zorgen niet alleen voor het drukwerk, maar zorgen ook voor een secure afwerking. Zo zetten we, zowel letterlijk als figuurlijk, de puntjes op de i. Als laatste zien we er altijd op toe dat het POS-materiaal veilig en snel bij u wordt afgeleverd.

De beste point of sale materialen

Bent u ook overtuigd geraakt van het nut van point of sale materiaal? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.