Stickers laten maken bij Drukkerij KoopmansWilt u stickers laten maken? Stickers zijn uitermate geschikt als goedkoop promotiemateriaal. Stickers worden vaak gebruikt ter ondersteuning van ander promotie materiaal. U kunt stickers laten maken voor bijvoorbeeld meer naamsbekendheid of om een actie te promoten. Drukkerij Koopmans is ook gespecialiseerd in het bestickeren van auto’s en andere voertuigen.

De juiste sticker voor uw boodschap

Een sticker is de manier om aandacht te vragen voor uw merk of bedrijf. Maar welke stickersoort moet u kiezen? Bij Drukkerij Koopmans kunnen wij u van een passend advies voorzien. Zo kunt u stickers laten maken voor de volgende toepassingen:

  • QR codes;
  • vloerstickers;
  • EAN 13 codes;
  • autobelettering;
  • transparante stickers;
  • permanente of verwijderbare stickers;
  • stickers met uv-lak voor een extra glimmend effect.

Stickers drukken voor speciale doeleinden

Heeft u zelf ideeën voor uw stickers dan horen wij dit graag. Wij denken graag met u mee over ontwerp en afwerking. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor stickers op rol, vinyl stickers of raamstickers. Naast ontwerp is de keuze voor het stickermateriaal een belangrijk aandachtspunt. Ieder stickermateriaal heeft namelijk zijn eigen voor- en nadelen. De meest gebruikte afwerking is de zogenaamde 'sticker wit easy', dit is een eenvoudig plakbare sticker met een basisafwerking. Ben je van plan om je stickers buiten te plakken op bijvoorbeeld muren of vloeren, kiese dan voor onze 'sticker streetrap' afwerking. Blijft uw sticker niet goed genoeg plakken? Dit komt soms voor bij bepaalde kunststof ondergronden. Kies dan voor een extreem hechtende sticker. Dit type afwerking blijft het beste plakken en is uiterst duurzaam. Bekijk hier meer informatie over de afwerkmogelijkheden voor stickers

Stickers laten maken door Drukkerij Koopmans

Welk formaat, kleur, vorm of oplage u ook wilt. Alles is mogelijk! Wij kunnen stickers drukken die aan al uw eisen en wensen voldoen, zonder dat u de hoofdprijs betaalt. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons om uw ideeën te bespreken.