Brochures drukken

Brochures drukken voor uw bedrijf is nuttig wanneer u uw nieuwe producten onder de aandacht wilt brengen of uw klanten wilt betrekken bij uw werkzaamheden. Drukkerij Koopmans drukt aantrekkelijke brochures in verschillende oplages. Met onze lange geschiedenis als drukkerij kunnen wij hoge kwaliteit leveren voor een goede prijs. Laat uw brochures drukken in Zwanenburg en u bent verzekerd van goede service van het begin- tot aan het eindproduct.

DUURZAME BROCHURES DRUKKEN

Wanneer u ervoor kiest om uw brochures bij Drukkerij Koopmans te laten drukken, bent u verzekerd van een duurzaam drukproces. De grondstoffen die we gebruiken zijn FSC® gecertificeerd. Dit betekent dat het hout dat voor ons papier wordt gebruikt afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Hierdoor kunt u met gerust hart uw brochures bij ons laten drukken en inbinden. In onze handboekbinderij doen we er alles aan om uw brochure zo af te werken als u in gedachten had. Brochures drukken gaat altijd gepaard met een professionele aanpak en het in kaart brengen van uw wensen. Zo verzorgen we uw drukwerk van begin- tot eindproduct.

BROCHURES EN FLYERS DRUKKEN

Het verschil tussen brochures, flyers, magazines en folders is niet altijd even duidelijk. Wanneer we brochures drukken, gaat het om meerdere vellen papier die aan elkaar zijn gehecht. Een folder is één vel dat is gevouwen, waardoor het op verschillende kanten kan worden bedrukt. Natuurlijk zijn er diverse formaten en manieren om te vouwen, maar het blijft één vel papier. Ook een flyer bestaat uit één blad, maar deze is niet gevouwen. Een brochure bestaat, net als een magazine, uit losse bladen. Deze moeten aan elkaar bevestigd worden om een boekje te vormen. Een magazine wordt met nietjes of lijmbinding afgewerkt. Hierdoor is het eigenlijk een klein boek. Een brochure heeft vaak een wire-O binding. Brochures kunnen wel 10 tot 180 pagina’s lang zijn. Afhankelijk van de afwerking, gaat Drukkerij Koopmans graag voor u aan de slag om flyers, folders en brochures te drukken. Wij ontwikkelen brochures in onze ontwerpstudio in Zwanenburg, maar leveren ons drukwerk in onderstaande regio’s: