Flyers drukken Amsterdam

Flyers drukken in Amsterdam klinkt als een lastige klus als u nog geen ontwerp in gedachten hebt. Gelukkig helpt Drukkerij Koopmans u graag bij het ontwikkelen van een geschikte flyer, van begin- tot eindproduct. Onze drukkerij is al sinds 1965 gespecialiseerd in al uw drukwerk. Of u nu flyers wilt drukken of folders en brochures, we helpen u graag bij het verzorgen van promotioneel drukwerk. Daarbij maakt het niet of u 5000 flyers wilt laten drukken in Amsterdam of 50; we leveren zowel grote als kleine oplages.

MOGELIJKHEDEN ONTWERP FLYERS

Wij kunnen uw flyers zowel digitaal drukken als met een offset-methode. Doordat al ons drukwerk zowel ontworpen, gedrukt als gedistribueerd wordt vanuit Zwanenburg nabij Amsterdam kunnen wij altijd snel en goedkoop leveren. We hanteren een persoonlijke aanpak en verzorgen uw drukwerk van begin- tot eindproduct. Flyers drukken in Amsterdam staat gelijk aan een uitgebreid proces van:

  • ontwerpen van uw flyer;
  • personaliseren van uw drukwerk;
  • drukken van uw flyers;
  • verspreiden van uw promotie flyers in Amsterdam.

In onze DTP studio informeren we u over de mogelijkheden. Daar komen we samen tot een geschikt ontwerp. Voor de vormgeving maken we gebruik van de nieuwste Adobe software, zodat u verzekerd bent van een professioneel design. Als u wilt, kunnen we ons ook buigen over een gehele huisstijl voor uw onderneming, zodat u altijd herkenbaar bent voor uw klanten. Onze mailing service helpt u om flyers en kaarten naar uw professionele contacten te sturen, zodat ze op de hoogte blijven van uw bezigheden. Zo laat u niet alleen uw flyers drukken in Amsterdam, maar zorgt u er ook voor dat ze op de juiste plek terecht komen.

VERSCHIL TUSSEN FLYERS EN FOLDERS

Flyers drukken in Amsterdam is iets anders dan folders drukken. Toch worden deze twee soorten drukwerk vaak door elkaar gehaald. Wat is nu precies het verschil? Een flyer bestaat maar uit één blad dat soms aan één kant en soms aan twee kanten is bedrukt. Een folder is een blad dat op verschillende manieren kan worden gevouwen. Soms is de folder wel op vier en soms zelfs wel op acht kanten bedrukt. Behalve het verschil in vormgeving is er ook een verschil in functie. Een flyer is een soort uithangbord dat vooral als doel heeft de consument op de hoogte te stellen van een bepaalde actie of evenement. Een folder bevat vaak meer tekst en foto’s, waardoor deze een meer informerende functie heeft. Hierin legt u bijvoorbeeld uit wat voor producten u verkoopt of wat voor diensten u verricht. Wees u zich bewust van het verschil wanneer u flyers laat drukken in Amsterdam. Als u meer wilt weten over de verschillende soorten promotioneel drukwerk, vertellen we u hier graag meer over.

DRUKKEN BIJ DRUKKERIJ KOOPMANS

Bent u geïnteresseerd in onze tarieven voor flyers drukken in Amsterdam? U vindt bij ons een prijsopgave om uw flyers, brochures of posters te laten drukken in onze drukkerij te Zwanenburg nabij Amsterdam. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen hebt over onze werkzaamheden, wij helpen u graag verder!