Huisstijl ontwerpen en drukken

Wilt u een huisstijl ontwerpen voor uw onderneming of heeft u al een huisstijl die u wilt laten drukken? Drukkerij Koopmans helpt u graag met beide zaken. Een huisstijl is eigenlijk het imago van uw bedrijf op grafisch gebied. Het zijn kleine, visuele symbolen waar uw klanten u aan herkennen. Een klant vindt uw huisstijl bijvoorbeeld terug in uw briefpapier, visitekaartjes en posters. Denk aaniets opvallends als een logo, maar ook aan het lettertype dat u gebruikt op een poster en de positionering van de tekst van uw flyer. Een huisstijl ontwerpen is iets heel persoonlijks, omdat het iets uitstraalt van de identiteit van uw bedrijf. Daarom helpen we u graag, van het maken van een design tot het uiteindelijke drukken van uw zakelijke drukwerk.

ZELF EEN LOGO EN HUISSTIJL BEDENKEN

Misschien weet u zelf al heel goed wat u hebben wilt en wilt u uw ideeën alleen graag nog even doorspreken. Wij helpen u graag verder in onze DTP-studio, waar we alle kennis en materialen tot onze beschikking hebben om u uitstekend van dienst te zijn. Een huisstijl ontwerpen is een lastige, maar ook een heel belangrijke klus. Wanneer u brieven schrijft of een poster ophangt, wilt u dat uw klanten u herkennen aan uw logo en de algehele opmaak. Een huisstijl moet bovendien bij u passen. Wanneer u een hoveniersbedrijf heeft, is een groen logo een goede optie, omdat het zo gelijk duidelijk is waar u voor staat. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in techniek, kiest liever voor een strak logo en een duidelijk lettertype. Buig u samen met onze vakmensen over de mogelijkheden en laat een huisstijl ontwerpen waarin u zichzelf herkent.

HUISSTIJL VOOR ZZP’ERS

Als ZZP’er moet u zelf reclame maken. Een goede huisstijl maakt uw drukwerk, van flyers tot briefpapier, aantrekkelijk voor een breed publiek. Drukkerij Koopmans helpt u graag bij het ontwerpen van een huisstijl voor uw bedrijf, maar ook bij het drukken van een al bestaande huisstijl. Wij zijn werkzaam in onder andere de volgende plaatsen: