Posters drukken

Wilt u posters drukken in Amsterdam? Bij Drukkerij Koopmans kunt u al meer dan 47 jaar terecht voor al uw drukwerk voor zowel zakelijke als promotionele doeleinden. Een poster is de ideale manier om uw beginnende onderneming op de kaart te zetten. Met een opvallend lettertype, vrolijke kleuren en een duidelijke boodschap geeft u uw potentiële klanten een goede indruk van de diensten of producten die uw bedrijf levert. Ook brengt u gemakkelijk een evenement of de opening van een vereniging of winkel onder de aandacht. Posters drukken in Amsterdam staat gelijk aan de verzorging van uw product van ontwerp tot eindproduct.

GOEDKOOP A1, A2 OF A3 POSTERS DRUKKEN

Laat verschillende soorten posters drukken en bezorgen in Amsterdam. Een A1 poster is ideaal voor op het raam van uw winkel of in een bushokje, omdat de grootte van dit poster meteen de aandacht trekt. Een poster van A2 formaat is een uitstekend communicatiemiddel wanneer u wilt opvallen, maar niet wilt overheersen. Zo past een A2 poster perfect in een stoepbord voor buiten uw winkel waarmee u voorbijgangers gemakkelijk naar binnen trekt. Een A3 poster is een handzaam formaat dat vaak wordt gebruikt voor posters voor promotionele doeleinden. Hang een A3 poster in uw winkel om een bepaalde actie of een nieuw product te introduceren. Kies uit diverse soorten posters:

  • posters voor indoor gebruik;
  • posters voor outdoor gebruik;
  • roll-banners;
  • reclameborden;
  • rallyborden;
  • posters voor stoepborden.

POSTERS ONTWERPEN IN [PLAATSNAAM]

Om grote groepen mensen te bereiken zijn posters bij uitstek geschikt. Laat bij ons uw posters drukken in Amsterdam in vrijwel alle maten. Als u nog geen idee hebt hoe uw poster eruit moet komen te zien, helpen wij u ook graag bij het ontwerp. Maak een afspraak en kom langs in onze ontwerpstudio. Daar buigen onze vormgevers zich graag over uw ideeën om tot een geschikt design te komen. Of u nu een evenement organiseert, net een winkel hebt geopend of op het punt staat een nieuw product op de markt te brengen, wij weten precies wat voor soort poster u nodig hebt. Ook wanneer u een complete huisstijl wilt ontwikkelen, helpen we u graag. Zo dragen we graag zorg voor het ontwerp, het personaliseren en het verspreiden van uw poster in de omgeving van Amsterdam. Doordat wij de posters ontwerpen, drukken en distribueren vanuit onze drukkerij nabij Amsterdam weten we altijd snel en scherp te leveren. Wij drukken zowel posters in grote als in kleine oplages. Voor kleine oplages maken we gebruik van onze innovatieve printers. Grotere oplages worden gedrukt door middel van betrouwbare offset drukpersen.

DRUKKEN BIJ KOOPMANS

Wilt u meer weten over onze tarieven? U vindt bij ons een prijsopgave om uw flyers, brochures of posters te laten drukken in onze drukkerij te Zwanenburg nabij Amsterdam. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de manier waarop we posters drukken in Amsterdam. Wij staan u graag te woord.