Stickers drukken

Stickers drukken is een leuke manier om uw bedrijf of onderneming kenbaar te maken aan potentiƫle klanten. Bij Drukkerij Koopmans heeft u veel verschillende opties voor het laten drukken van stickers. Kom langs bij onze ontwerpstudio om de mogelijkheden te bespreken. Of u ze nu voor promotionele doeleinden gebruikt om weg te geven op beurzen en evenementen, om uw producten te voorzien van een kortingslabel of om uw feest wat leuker aan te kleden, wij drukken uw stickers zoals u het wilt.

GOEDKOOP VINYL STICKERS DRUKKEN

Stickers drukken klinkt als een simpele taak waar u geen drukker voor nodig hebt. Wanneer u zelf stickers maakt, zijn ze echter vaak van matige kwaliteit. De stickers die u aan voorbijgangers meegeeft blijven hooguit een dag zitten, waardoor uw klanten ook de naam van uw onderneming al snel zullen vergeten. De stickers van Drukkerij Koopmans zijn gemaakt van vinyl en hebben een levensduur van 3 tot 5 jaar. Deze kunststof is slijtvast en wordt veel gebruikt bij speelgoed, dus de kwaliteit heeft zich al meermaals aangetoond. De printapparatuur die we gebruiken produceert stickers in full colour. Deze stickers zijn uitermate geschikt voor autobelettering, QR codes, vloerstickers en transparante stickers. We zijn in staat om zowel kleine als grote oplages te drukken. Voor stickers in kleine oplages maken we gebruik van innovatieve digitale printers die snel stickers drukken van hoge kwaliteit en gemaakt zijn van flexibel materiaal. Wanneer u stickers wilt drukken in een grote oplage bieden onze geavanceerde drukpersen uitkomst. Ook kleine stickers behoren tot de mogelijkheden. Laat stickers drukken met uw eigen logo voor uw klanten of voor persoonlijk gebruik. Denk bijvoorbeeld aan een leuke sticker voor op een verjaardag of om een geboorte of bruiloft aan te kondigen.

STICKERS LATEN DRUKKEN

Bij Drukkerij Koopmans kunt u stickers laten drukken in allerlei maten en oplages. Van full color raamstickers tot autobelettering, wij helpen u graag bij het ontwerpen en drukken van hoogwaardige stickers die gegarandeerd een aantal jaar blijven plakken. Kies ervoor om grote of kleine stickers te laten drukken. Drukkerij Koopmans is werkzaam in onder andere de volgende plaatsen: