Printen en drukken met de mega printer door Drukkerij KoopmansDrukken en printen kan bij Drukkerij Koopmans allebei! Of u nu kiest voor traditioneel drukwerk of toch voor een print gaat: wij leveren altijd de beste kwaliteit. Als u het lastig vindt om een keuze te maken, helpen wij u graag uit de brand. Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen omtrent drukken en printen. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken voor uw bedrijf. Wij drukken en printen alles wat u zich maar kunt bedenken: van kranten tot magazines en van visitekaartjes tot posters.

Verschil tussen drukken en printen

Ziet u door alle bomen het bos niet meer? Geen zorgen: onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder. Wij geven altijd advies op maat, zodat u precies weet waar u het best voor kunt kiezen. De belangrijkste zaken om rekening mee te houden zijn:

  • de gewenste oplage;

  • de gebruikte kleuren;

  • vaste of variabele gegevens.

Bij een kleine oplage kunt u meestal het best voor printen kiezen, omdat dit relatief goedkoper is dan drukken. Als u veel waarde hecht aan de kleurechtheid van het af te drukken document, is drukwerk de beste optie. Wanneer de gegevens in uw documenten verschillen per exemplaar, is het het beste te kiezen voor printen. Daarnaast spelen ook de papierkwaliteit, het formaat en de leversnelheid een rol. Wij helpen u graag met uw keuze!

Kwalitatief druk- en printwerk

Drukkerij Koopmans levert al het mogelijke drukwerk: van brochures tot magazines. Bovendien kunt u altijd de hoogwaardige kwaliteit verwachten waar u naar op zoek bent. Onze Heidelberg vierkleuren drukpersen zijn uitstekend geschikt voor grote oplages en kunnen wel meer dan 1 miljoen stuks drukken per oplage. Wij drukken full colour in een raster met 70 lijnen per centimeter. Met onze digitale printers printen wij bovendien de beste kwaliteit wanneer u het graag bij een kleine oplage wil houden.

Wij verzorgen uw product van begin- tot eindfase. Wij drukken niet alleen, maar zorgen ook voor een goede afwerking en snelle levering. Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!