Groot formaat printen bij Drukkerij KoopmansSoms is een print op A4 of zelfs A3 niet voldoende om uw boodschap te verspreiden. In sommige gevallen is op groot formaat printen nou eenmaal beter. Met een normale huis, tuin en keuken printer kunt u geen afbeeldingen en teksten op groot formaat printen. U heeft bijvoorbeeld prints op grootformaat nodig bij de volgende producten:

  • posters,
  • fotokunstwerken
  • promotioneel materiaal
  • gevelreclame (binnen)

Voor deze prints, en vele andere producten, kunt u terecht bij Drukkerij Koopmans.

Mogelijkheden met printen

Wij leveren drukwerk voor de timmerman op de hoek, maar ook voor grote concerns. Wij draaien onze hand niet om voor grote opdrachten, zoals het drukken van 250.000 brochures in 10 talen of het op groot formaat printen, maar kunnen u ook helpen bij het maken van 10 kopieën. Doordat wij een drukkerij, DTP-studio, kopieerservice, afwerking en transport onder één dak hebben kunnen wij snel leveren. En dankzij onze jarenlange ervaring met drukwerk en groot formaat printen denken we graag en vakkundig met u mee over de beste oplossingen.

Groot formaat printen bij Drukkerij Koopmans

Meer weten over groot formaat printen? Of informatie over onze andere producten? Bel dan naar 020 - 497 30 70 of vul ons contactformulier in.