Drukkerij Koopmans voor Holand casino  Zandvoort

Een drukkerij nabij Zaandam moet niet alleen professionele kwaliteit leveren, maar ook betrouwbaar zijn en aandacht besteden aan persoonlijk contact. Drukkerij Koopmans is geen online drukkerij die enkel aan de lopende band opdrachten verwerkt. In plaats daarvan gaan we graag met u in gesprek over uw wensen, totdat we samen tot een definitief ontwerp zijn gekomen. Met het gewenste design in het achterhoofd gaan we voor u aan de slag in onze drukkerij in Zaandam om u hoogwaardig drukwerk aan te bieden dat aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

DRUKKER VAN ONTWERP TOT EINDPRODUCT

Onze drukkerij nabij Zaandam staat altijd open voor nieuwe klanten die op zoek zijn naar zakelijk of promotioneel drukwerk, opvallende signs en displays of fraai familiedrukwerk. Misschien heeft u een heel mooi idee in uw hoofd, maar vindt u het lastig om uw gedachten uit te drukken in een tastbaar concept. U wilt graag dat uw ontwerp aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf of bij de wensen van uw familie. Onze drukkerij in Zaandam bevat een ontwerpstudio waar vormgevers zich graag over uw ontwerp buigen, zodat uw idee zeker zal slagen. Daarna zorgen onze DTP’ers ervoor dat het bestand met het concept op zo’n manier wordt aangeleverd dat de drukkerij er direct mee aan de slag kan. U hebt de keuze uit digitaal printwerk en conventioneel drukwerk. We drukken niet alleen op papier, maar ook op karton, stickervellen, etiketten en vlaggen. Op die manier weet onze drukkerij in Zaandam altijd perfect aan te sluiten op uw wensen.

OPVALLENDE PROMOTIE DISPLAYS

Als bedrijf wilt u natuurlijk opvallen tussen alle aanbieders op de markt. Daarom produceren we grote reclameborden, spandoeken, vlaggen en posters op groot formaat. Grote lettertypes en felle kleuren zijn geen probleem voor onze drukkerij in de regio van Zaandam. Er bestaan verschillende soorten promotioneel drukwerk:

  • speciale stickers;
  • stoepborden;
  • displaykarton;
  • rallyborden;
  • posters;
  • led lichtborden.

VERSCHIL OFFSET EN DIGITAAL DRUKWERK

Onze drukkerij in Zaandam verzorgt zowel digitaal drukwerk als offset drukwerk. Bij een digitale drukpers wordt het drukbeeld direct doorgestuurd naar de pers. Er hoeven geen drukplaten te worden aangemaakt, waardoor de pers niet eerst hoeft op te starten voordat de juiste versie van het document uit de pers rolt. De gegevens kunnen per vel papier verschillen, waardoor de informatie gepersonaliseerd kan worden. Het resultaat qua kleur is meestal vergelijkbaar met een offset drukpers, omdat de digitale pers gebruik maakt van vloeibare inkt. Toch zijn sommige kleuren niet precies te benaderen met de digitale kleurtabel. De offset drukpers doet er lang over om op te starten. Voordat het vel op kleur is, zijn er al ongeveer 100 vellen gedrukt, wat natuurlijk niet erg milieuvriendelijk en ook niet voordelig is. Voor drukken heb je bovendien te maken met vaste gegevens, waardoor elk exemplaar hetzelfde wordt. Voor kleine oplages raadt onze drukkerij in Zaandam aan om digitaal te printen. Bij grote oplages kiest onze drukkerij meestal voor offset drukwerk. Wilt u meer weten over ons drukwerk? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.