flyers drukken op maat

Flyers drukken is een handige manier om uw bedrijf of onderneming op de kaart te zetten. Anders dan folders bestaan flyers uit maar één blad. Dit blad wordt aan één of twee zijden bedrukt om informatie over uw onderneming aan uw potentiële klanten te presenteren. Een flyer bestaat vaak uit een korte boodschap en een opvallende vormgeving. Zo bereikt u een groot publiek en maakt u een flinke groep bekend met uw diensten of producten. We maken gebruik van hoogwaardige Heidelberg drukpersen om uw flyers professioneel te laten drukken. Daarbij hebben we ook een ontwerpstudio tot onze beschikking om uw flyer te ontwerpen. Als u uw flyers laat drukken bij Drukkerij Koopmans bent u verzekerd van een aantrekkelijke flyer die mensen niet meteen bij de eerste aanblik weggooien, maar die hen uitnodigt om meer over uw bedrijf te weten te komen.

FLYERS DRUKKEN: KLEINE EN GROTE OPLAGES

Misschien wilt u een aantal flyers drukken om aandacht te vragen voor uw sportvereniging of toneelclub in uw buurt. Aan 50 flyers heeft u wel genoeg. Als bedrijf wilt u een groter publiek bereiken door heel Nederland. In het laatste geval is een handjevol flyers natuurlijk niet genoeg. Daarom is het bij ons mogelijk om flyers te laten drukken in kleine en grote oplages. Zelfs als u een grote hoeveelheid flyers laat drukken, blijft de prijs redelijk en betaalbaar. Bovendien blijft de kwaliteit van de flyers altijd gewaarborgd. Doordat we alles in eigen huis drukken, hebben we toezicht op het gehele drukproces en weten we zeker dat de uiteindelijke flyer overeenkomt met het oorspronkelijke ontwerp.

FLYERS IN DIVERSE FORMATEN

Flyers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Een A5 formaat flyer komt het meest voor, maar ook A6 en A4 flyers behoren tot de mogelijkheden. Een pakkende flyer heeft een nette opmaak met grote koppen en aantrekkelijk beeldmateriaal. Flyers drukken is een lastig proces als u in uw eentje tot een goed ontwerp wilt komen. Laat uw flyers drukken bij Drukkerij Koopmans en wees verzekerd van de nodige begeleiding, van ontwerp tot eindproduct. Wij zijn werkzaam in o.a. de volgende plaatsen: