Posters drukken en ontwerpen

Posters drukken is een slimme manier om uw producten of diensten onder de aandacht te brengen van potentiële klanten. Hang uw posters op openbare plekken op, zodat zoveel mogelijk voorbijgangers het zien. Denk bijvoorbeeld aan een outdoor poster voor in bushokjes of op de deur van uw winkel. Ook indoor posters behoren tot de mogelijkheden. Vraag extra aandacht voor een speciaal product of dienst door gebruik te maken van display karton of een ander soort poster. Laat uw posters drukken bij Drukkerij Koopmans en wees verzekerd van hoge kwaliteit, zodat u uw bedrijf of evenement op een professionele manier kunt promoten.

POSTERS DRUKKEN EN ONTWERPEN

Bij Drukkerij Koopmans kunt u uw posters laten drukken zoals u dat wilt. In onze ontwerpstudio hebben we alles in huis om uw poster te laten opvallen temidden van uw concurrenten. Een goed poster kenmerkt zich door felle kleuren, maar ook door een simpele, maar doordachte boodschap. Kies voor een bijzondere quote of vraag die de toevallige voorbijganger aan het denken zet. Wanneer u een evenement wilt aankondigen, is het belangrijk om niet de datum, tijd en locatie te vergeten. Ook een link naar uw website is belangrijk, zodat u uw potentiële klanten meer informatie kunt verschaffen over uw diensten of evenement. Laat uw posters drukken op diverse formaten. Kies uit A4, A5 of A6. Een complete prijstabel vindt u op onze site. Kleine oplages drukken we digitaal, terwijl we grote oplages als offset drukwerk bij u afleveren. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw posters snel gedrukt worden en zorgvuldig bij u worden afgeleverd.

GROTE POSTERS DRUKKEN IN KLEINE OPLAGE

Wellicht wilt u in uw buurt een bepaald evenement of de opening van uw winkel onder de aandacht brengen. Daarvoor wilt u grote posters drukken die u op enkele centrale punten in de wijk op kunt hangen. Drukkerij Koopmans biedt de mogelijkheid om posters te drukken die speciaal voor outdoor gebruik zijn ontwikkeld en 2 jaar kleurecht blijven. Omdat we alles in eigen huis produceren, bent u verzekerd van scherpe prijzen. Naast posters bieden we ook stickers, reclameborden en stoepborden voor tijdens evenementen of beurzen om uw boodschap kracht bij te zetten. Laat uw posters drukken en bezorgen in onder andere de volgende plaatsen: